Solutii WEB

Web design, soft la cerere, logo, web hosting, administrare web, web design, site prezentare, creare site

Expansiunea internetului a impresionat si luat prin surprindere chiar si pe cei mai buni analisti. Nimeni nu si-ar fi imaginat ca astazi intregul comert se va putea realiza prin intermediul mediului electronic. Astazi, orice companie care se respecta are macar un website de prezentare – asta daca nu s-a si apucat deja sa-si vanda produsele pe internet. In Romania cel putin, comertul electronic este o nisa destul de libera pentru unele domenii de activitate – ceea ce poate reprezenta o oportunitate pentru multi intreprinzatori.

Oferim solutii web complete!

Web design – Prin web design capata viata intregul proces de a transforma o simpla afacere intr-una profitabila – pentru ca rata de conversie (raportul dintre cei care viziteaza un website si cei care efectueaza o actiune pe respectivul website) depinde in intregime de continut: elemente grafice, elemente de functionalitate, prezentare text etc.  Astfel, consideram principal responsabil de succesul unui website  compania care “deseneaza” acea interfata dedicata potentialilor cumparatori. Un website realizat cu atentie, de profesionisti, va atrage de la sine vanzari!

Web development – O interfata frumoasa care atrage clienti. Fara un background care sa asigure o buna functionalitate a sitului web, grafica este degeaba! Prin web developement intelegem o carare in subteran pe care utilizatorul nu o vede, insa pe care parcurge si ii asigura stabilitate, securitate si functionabilitate! Intregul proces de comandare a unui produs din cadrul unui magazin online tine de web developement. Specialistii nostri in php, mysql, asp net 4.0, wpf,  C# pot garanta aceasta carare nevazuta, insa cruciala pentru o buna functionare a unei platforme web.

Grafica Web – Va puteti imagina pentru o secunda ce-ar fi o pagina web fara macar o poza? Dar daca toate websiteurile ar fi doar text iar dvs ati putea sa introduceti elemente grafice precum bannere, butoane, sigle etc – ati face o avere! Din pacate, concurenta este “la zi”, motiv pentru care nici firma dvs nu poate ramane in urma! Noi va putem realiza butoane grafice, bannere, sigle care sa va ofere avea identitate online de care aveti nevoie si intro-uri animate. Avem o intreaga echipa in spate, care se ocupa de aceste detalii aparent neimportante, insa realmente capitale.

Gazduire web – Ei bine, nu este o noutate necesitatea unei gazduiri web. Este practic imposibil sa existati pe internet fara achizitionarea unui plan de gazduire web. Oferim un uptime de 99.9% pentru toate planurile de hosting, iar elemente precum spatiu, trafic, viteza nu vor reprezenta o problema, pentru ca am creat cateva planuri de hosting care sa rezolve cu atentie fiecare nevoie.

De ce sa nu achizitionezi pachetul complet de solutii web? Lasa toate grijile tale “virtuale” in mainile noastre.

Contacteaza-ne acum!

%d blogeri au apreciat: