Solutii SOFTWARE

Web design, soft la cerere, logo, web hosting, administrare web, web design, site prezentare, creare site

Una din marile provocari ale secolului 21 este fenomenul numit tehnologizare – pentru ca tehnologia informatiei (IT-ul) a dinamizat intreaga piata economica oferind solutii eficiente si productive tuturor companiilor si chiar persoanelor fizice. Astazi, fara implementarea si mentenanta segmentului IT – oferind solutii software menite sa mentina activitatea necesara, o companie care se vrea jucator pe piata ar putea avea mari probleme.

Outsourcing-ul este solutia pentru o dezvoltare software eficienta!

Prin outsourcing intelegem delegarea unor sarcini in vederea eficientizarii activitatii companiei dumneavoastra. Aici facem referire la toate companiile care nu au inca un departament IT propriu sau doresc sa-si imbunatateasca rezultatele pe plan tehnologic – cum altfel decat preluand absolut toate sarcinile in materie de software si implementandu-le eficient si rapid, pentru ca toti clientii nostri sa se concentreze doar asupra activitii pe care o intreprind.

Dezvoltam aplicatii software pentru orice nevoi!

Echipa noastra de programatori, specialisti in orice inseamna dezvoltare software (C#, baze de date, visual studio etc) este capabila sa dezvolte si sa intretina aplicatiile software de care compania dvs este dependenta. Aici putem face cu usurinta referire la aplicatii dedicate unui management mai bun al angajatilor, al produselor, si chiar al intregii activitati a companiei. Astfel, obtinem un ROI maxim pentru dvs, reducem la minimum downtime-ul sistemelor si asiguram o eficientizare a sistemelor si serviciilor IT din cadrul companiei. Desigur, acestea fiind doar cateva din nevoile pe care le acoperim – pentru ca suntem capabili sa preluam 100% din sarcinile unui segment IT creand si dezvoltand softuri PERSONALIZATE, dedicate doar nevoilor companiei dvs.

Realizam  softuri personalizate respectand urmatorii pasi:

Pasul 1: Programarea intregului proiect – Vizand astfel targetul acestuia, resursele care sunt puse la dispozitie in vederea realizarii proiectului, iar intr-un final dezvoltarea unei strategii in baza careia vom lucra.

Pasul 2: Preluarea si prelucrarea informatiilor necesare – Aici strangem absolut toate informatiile de care avem nevoie – de la cerintele pe care clientul nostru le impune pana la intelegerea activitatii companiei si crearea unei strategii de garantare a calitatii produsului.

Pasul 3: Dezvoltarea efectiva a design-ului si a partii de functionabilitate – Odata preluate toate informatiile de care avem nevoie, abordam cele mai iscusite strategii de dezvoltare grafica pentru a eficientiza si flexibiliza partea de functionabilitate.

Pasul 4: Testarea efectiva a intregului proiect – Pentru ca orice proiect nou initiat cere o testare riguroasa, in aceasta faza a procesului de dezvoltare software, dispunem de oameni specializati in testare software capabili sa garanteze calitatea inalta a serviciilor cu care, de altfel, ne si laudam.

Pasul 5: Implementarea si garantarea suportului necesar – Nu este suficient sa plecam din sediul dvs cu un proiect finalizat si functional – Este necesar sa va punem la dispozitie si suportul necesar pentru a rezolva eventualele probleme care pot aparea pe viitor. Astfel, puteti avea la dispozitie un suport tehnic solid format din oameni care se ocupa precis de aceste sarcini – la telefon, pana la ore foarte tarzii, sau pe email. Daca este necesar va putem asigura suportul tehnic necesar direct la sediul companiei, oriunde in Romania!

Apeleaza la noi pentru solutii software IT si transformam toate cuvintele de mai sus in fapte!

Contacteaza-ne acum!

%d blogeri au apreciat: