Optimizare SEO

Web design, soft la cerere, logo, web hosting, administrare web, web design, site prezentare, creare site

In contextul in care cele mai dezvoltate afaceri online din lume castiga o foarte mare parte din trafic (audienta, potentiali clienti) prin intermediul motoarelor de cautare, consideram ca in portofoliul nostru de servicii web trebuie sa oferim si optimizare SEO. Optimizarea SEO reprezinta o multitudine de actiuni si strategii in vederea urcarii unui website pe anumite cuvinte cheie. Spre exemplu, daca vindeti pantofi, atunci job-ul nostru este sa va facem vizibil pe Google la cautarea “pantofi”.

De ce SEO este cea mai eficienta modalitate de promovare?

Fiecare companie are propria strategie de promovare online insa de departe cea mai eficienta si des intalnita este optimizarea SEO. In primul rand, pentru ca vizitatorii nu intra pe situl dvs in urma unei campanii de promovare, considerata de unii abuziva, ca in cazul bannerelor sau al reclamelor text. Acestia acceseaza situl dvs doar pentru ca au cautat un anume produs, iar asta este foarte important la nivel de perceptie. In al doilea rand, pentru ca, in ciuda costurilor pe termen scurt, rezultatele nu inceteaza sa apara pe termen lung. In cazul unei investitii de cateva sute sau mii de euro, pentru anumite cuvinte cheie puteti avea garantia ca situl dvs va avea vizibilitatea necesara chiar si dupa ani de zile.

Ce ofera echipa noastra la capitolul optimizare SEO

Optimizare On-Page – In momentul in care ati luat legatura cu echipa noastra si solicitati astfel de servicii, primul lucru pe care il vom face va fi optimizarea On-Page. Foarte multe pagini sunt create prost sau nu sunt adaptate cerintelor Google, motiv pentru care ne angajam sa corectam toate aceste defecte – de la link-uri friendly pana la titluri, descrieri, cuvinte cheie si continut optimizat precis pentru nisa in care activati. Optimizarea On-Page cere o verificare foarte riguroasa pentru ca si cerintele motoarelor de cautare sunt pe masura, deci fara o atentie speciala asupra acestui aspect nu putem merge mai departe.

Optimizare Off-Page – Odata organizat si optimizat situl pentru toate motoarele de cautare, ramane sa ridicam efectiv situl dvs de pe ultima pagina, chiar in prima pagina.  Aceasta procedura dureaza ceva mai mult, pentru ca sunt anumiti pasi de respectat, iar ca profesionisti lucram pentru a oferi rezultate pe termen lung. Ca o imagine de ansamblu, trebuie sa stiti ca vom folosi diferite instrumente pentru a identifica exact nisa dvs (cuvintele cheie introduse de potentialii clienti in vederea accesarii sitului dvs) dupa care, in functie de buget si preferinte, vom adopta diferite strategii de atacare a pietei (backlink-uri, comunicate de presa, advertoriale, campanii social media etc).

Doar cuvantul cheie “rochii” are peste 119.000 de cautari lunare pe Google in Romania. Noi credem ca merita sa investesti in optimizare SEO pentru a fi pe prima pagina Google.

Contacteaza-ne acum!

%d blogeri au apreciat: