Mentenanta WEB

Web design, soft la cerere, logo, web hosting, administrare web, web design, site prezentare, creare site

Principalul factor care duce la scaderea vanzarilor pe internet este lipsa de interes vizavi de platforma care se doreste a fi una servanta pentru potentialii clienti. Foarte multe companii investesc bani grei in web design, web development, grafica, insa uita sa aloce bugetul necesar intretinerii sitului web – aceasta fiind una din cele mai mari greseli pe care le poate face un intreprinzator online. Noi externalizam absolut toate aceste sarcini, pentru a garanta nu numai buna functionare a sitului web, ci si pentru a spori vanzarile!

Cum garantam mentenanta web completa de care orice afacere online are nevoie

Verificam fiecare pagina a sitului web – Fiecare pagina a sitului web trebuie sa functioneze coresponzator din doua mari motive: in primul rand pentru a oferi potentialului cumparator informatia de care are nevoie, astfel incat sa-l transformam in cumparator, iar in doilea rand pentru ca Google nu prea place website-urile cu pagini inexistente, construite gresit sau nefunctionale. Statisticile arata ca cele mai multe magazine online se bazeaza pe vizitatorii care ajung prin intermediul motoarelor de cautare, iar un website neintretinut, cu pagini nefunctionale va poate “ingropa” in rezultatele acestora.

Optimizam continutul fiecarei pagini – Viteza a devenit o mare problema in aceasta societate dinamica! Cu totii avem o problema cu timpul si dorim sa ne facem treaba cat mai repede – chiar si atunci cand navigam pe internet! Echipa noastra de mentenanta web va poate optimiza situl pentru a se incarca mai repede – astfel, generand vanzari mai multe. Drep dovada, Amazon a investit milioane de dolari doar pentru a castiga cateva milisecunde pentru fiecare pagina incarcata. In afara de asta, chiar si motoarele de cautare tin la viteza de incarcare a unei pagini – plasand, mai sus in rezultate, siturile care ofera o viteza de reactie mai buna.

Apeland la o companie de mentenanta web dinamizati intregul website!

  • Pentru ca aveti nevoie permanenta de o echipa care sa actualizeze partea de grafica a sitului oferind mereu o experienta unica fiecarui vizitator care acceseaza magazinul dvs online.
  • Pentru ca aveti nevoie de o siguranta deplina a datelor, a clientilor. Foarte putine magazine online cunoscute au scapat de atacuri cibernetice, dar pierderile au fost reduse la minimum datorita echipei de mentenanta care asigura 24/24 buna functionare. Acest factor ar putea fi cel mai important!
  • Pentru ca va protejam continutul de pe site (atat text, cat si grafic).
  • Pentru ca ne aflam in permanenta miscare in ceea ce priveste analiza sitului, in vederea unei promovari SEO eficiente. Acordand atentia cuvenita, in doar cateva zile putem raspunde la intrebari precum: de unde vin clientii, ce-au cautat inainte sa ajunga la noi, ce-si doresc de la noi si cel mai important, cum putem castiga mai multi clienti.

Fara o mentenanta web e ca si cum ati vinde intr-un chiosc si nu intr-un magazin care sa emane lux, incredere, siguranta. Apelati la noi pentru aceste solutii de mentenanta web!

Contacteaza-ne acum!

%d blogeri au apreciat: