Mentenanta IT

Web design, soft la cerere, logo, web hosting, administrare web, web design, site prezentare, creare site

Credem ca activitatea unei companii (mici, mijlocii si mai ales mari) este total dependenta de buna functionare a calculatoarelor. Astazi este aproape imposibil sa prosperi intr-o afacere fara o resursa atat de importanta precum computerul – chiar si atunci cand esti cizmar! Daca ai multi clienti, vei dori sa pastrezi legatura cu acestia, sa-i ai intr-o baza de date si sa tii evidenta intregii afaceri intr-o aplicatie de eficientizare. Pentru orice inseamna IT, Software, Windows, noi oferim mentenanta necesara!

Portofoliul de servicii de mentenanta IT asigurate pe intregul teritoriu tarii:

Cea mai des utilizata aplicatie de catre companiile de pe piata romaneasca este Microsoft Windows. Aceasta aplicatie nu numai ca trebuie instalata optim, dar cere o atentie riguroasa pe parcursul desfasurarii activitatii. Pentru ca este o platforma vulnerabila, pentru ca necesita upgrade-uri si pentru ca, pana la urma, securitatea datelor este cea mai importanta, noi asiguram mentenanta si securitate pentru sistemul dvs de operare.

Microsoft Windows ofera unele functii de care orice companie este dependenta – retelistica, external devices (imprimante, fax etc) . Toate acestea  trebuie sa functioneze 24/24 – iar aici, de asemenea, intervenim noi !

Interventie asupra aplicatiilor deja instalate – Aici putem face referire la garantarea unei bune functionalitati pentru principalele cele mai importante softuri rulate de o companie: Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Acces, Email (Outlook Express), arhivatoare si programe de contabilitate sau vanzari. Desigur, lista poate continua – ideea este ca foarte multe din programele amintite mai sus sunt necesare, asltfel ca, functionalitatea acestora este capitala!

Configurare si instalare retelistica – Configuram si garantam buna functionare intranet (a retelei locale) astfel incat comunicarea dintre server si client, sau client si external devices (imprimante, fax etc), sa fie una de inalta calitate.

Backup, securitate si protectie in mediul virtual

Oricat de protejat ai fi de cele mai noi tehnologii de tip firewall + antivirus, problemele pot aparea in continuare iar pierderea datelor companiei poate fi un intreg dezastru – motiv pentru care initiem un backup frecvent al tuturor datelor pe care doriti sa le protejati.  Astfel, indiferent ca vorbim de o greseala a unui angajat sau un atac cibernetic, datele dvs sunt salvate pe surse externe intangibile.

Mentenanta IT, garantata la sediu sau la distanta!

Va putem garanta mentenanta IT la sediu oriunde in Romania, insa nu multe sunt situatiile in care putem solutiona eventualele probleme direct de la sediul nostru, astfel incat sa garantam buna functionare a programelor intr-un timp cat mai scurt. Sunt situatii in care va putem solutiona problema chiar si in cateva secunde!

Protejarea datelor si functionarea programelor auxiliare care garanteaza buna functionare a companiei dvs sunt atentia noastra. Apelati la In-Time Utility Solutions acum pentru siguranta, calitate si eficienta!

Contacteaza-ne acum!

%d blogeri au apreciat: